Testimonials

Average Star Rating:
0.00 (0 beoordelingen Totaal)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 star
  0
Have you bought from our Store?
Tell us something about your experience here
Show reviews with:
5 stars (0 beoordelingen)
4 stars (0 beoordelingen)
3 stars (0 beoordelingen)
2 stars (0 beoordelingen)
1 star (0 beoordelingen)
Snelle levering
Geweldige service, was snel geleverd en ik werd zeer goed geholpen aan de telefoon over mijn keuze. Koop hier zeker weer.
Ik zocht een extra steun voor mijn fietsaanhanger. Gevonden bij Shop pro en geleverd na 3 dagen.
Gezien de prijs het wachten meer dan waard.
Keurig verzorgde levering, goed verpakt.
Heb een thermoskan op vrijdag besteld en kreeg 'm op dinsdag geleverd. Was dus binnen de aangegeven levertijd. Er staat duidelijk op de website aangegeven dat de meeste goederen via een magazijn in diverse plaatsen moeten worden geleverd en daarom de levertijd soms wat langer is.... dan moet je dus niet verwachten dat er binnen 1 dag geleverd wordt! (Zoals sommigen blijkbaar volgens de reviews verwachten....) Ik zal hier zeker weer bestellen.
Vrijdagmiddag verzenddozen besteld en maandagmiddag werden ze al geleverd terwijl de website aangaf dat het 5 dagen kon duren. Top!!
Aantal vulpennen besteld, helaas waren niet alle exemplaren direct leverbaar. Daar kreeg ik dezelfde dag nog bericht van en heb de bestelling aangepast.
Twee dagen later alles in huis. Chapeau!
Nadat het voor mij niet duidelijk was waar mijn pakket gebleven was, nadat het door dhl geleverd was. Ben ik zeer goed kordaat, vriendelijk, met humor geholpen. De klantenservice luisterde actief, ging direct voor mij aan de slag. Ik geef de medewerkers daar een hele grote en dikke pluim. Heel erg bedankt.
Mooie onderlegger, zag er net zo mooi uit als op de foto.
Erg aardig geholpen en binnen een dag geleverd. Hartelijk dank!!
Volgende keer weer.